Lees online  |  afmelden
Hewader nieuwsbrief Tongelreep
Projectinformatie dec. 2019

Herinrichting beekdal Tongelreep

Waterschap De Dommel gaat het beekdal van de Tongelreep herinrichten. Een deel van de beek krijgt een meer natuurlijke loop en ruimte om te meanderen. Ook nemen we maatregelen om kwetsbare natuur te herstellen. Actuele informatie over dit project vindt u ook op de website  www.dommel.nl/Tongelreep. In deze nieuwsbrief nodigen wij u uit voor een winterse wandeling die we in samenwerking met Staatsbosbeheer organiseren.
 
 
 
Nieuwjaarswinterwandeling bij Tongelreep zat. 4 jan. 2020


Waterschap De Dommel organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer een fantastische winterwandeling op zaterdag 4 januari 2020 van 10.00-12.00 uur in de omgeving van Bruggerhuizen (Leende). Ook in de winter heeft de natuur veel moois te bieden! Geniet van de pracht en praal van de winter tijdens deze wandeling. Het wordt een verrassende ochtend onder leiding van boswachter Erik Schram en omgevingsmanager Ynte Bekema. Tijdens de tocht wisselt het landschap voortdurend. De gidsen leiden u langs de beek Tongelreep, bos en weilanden. En vertellen u wat het gebied in dit jaargetijde zo bijzonder maakt en wat we er aan doen om dat zo te houden en te versterken. Er gebeurt nog van alles in de winter! Ondertussen kunt u vooral genieten van de mooie omgeving. Dus kleed u warm aan, trek goede schoenen aan en wandel mee! Na afloop trakteren we u op een lekker kopje warme soep. Klik voor meer info en aanmelden op onderstaande button (praktische informatie).

> Praktische informatie
Contact

Deel deze nieuwsbrief alstublieft met uw netwerk; alvast dank voor uw hulp!
Nog geen abonnee? Hier kunt u zich aanmelden en op de hoogte blijven van het project. Heeft u vragen, of een idee dat u met ons wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via e‑mail: projecttongelreep@dommel.nl 
Voor persoonlijke vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met omgevingsmanager Ynte Bekema: 06 2915 9063
 
Met vriendelijke groet,
Waterschap De Dommel

Hans Koekkoek
Projectleider

   
Financiering en samenwerking

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van provincie Noord-Brabant. Andere belangrijke partners zijn Brabants Landschap, Staatsbosbeheer en de gemeenten Valkenswaard en Heeze-Leende. Daarnaast werken we samen met particulieren en agrariërs. 
Is de nieuwsbrief interessant voor uw netwerk? Stuur deze dan gerust door!
Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.
Heeft u een tip voor deze nieuwsbrief? Laat het ons weten via projecttongelreep@dommel.nl