Deze email van online bekijken. Voeg toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.

Beste relatie,

Hierbij ontvangt u onze eerste nieuwsbrief met daarin verhalen vol inspiratie. Een aantal van onze relaties zijn aan het woord over de samenwerking met Waterschap De Dommel. U ontvangt deze nieuwsbrief circa drie keer per jaar. Wenst u deze niet te ontvangen? U kunt zich onderaan afmelden.

           
 
 

Tilburgse maakt waterdroom waar met dank aan de koning

Lucy Bathgate: "If you can dream it, you can make it". "Water is de bron van al het leven. De mens leeft, woont en werkt rondom het water. Het fascineert me enorm", aldus een enthousiaste Lucy Bathgate. Lucy is een gepassioneerde Tilburger, die al jaren bezig is om 'levend water' terug te brengen naar Tilburg. "Zolang ik hier woon verbaas ik me over het feit dat er geen water is. Daar wil ik verandering in brengen; het is mijn droom het water terug te brengen naar Tilburg.. 

Lees meer >

 
 
 
     
   
 

Water verbindt Waterschap en gemeenten

De gemeenten en het Waterschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zowel op bestuurlijk als beleidsmatig vlak werken de beiden overheden veelvuldig samen. Water verbindt de overheden. Maar water moet ook de ruimte krijgen. Aan de beide partijen de taak het water te laten harmoniseren met wonen, leven, werken en recreëren.. 

Lees meer >
 
 
 
 
 

Duurzaam denken en doen uit overtuiging

Landschapspark Moerenburg – Koningshoeven nabij Tilburg. Een vorstelijk landschap. Beter kunnen we het welhaast niet omschrijven. Een van de parels in het landschap is de trappistenabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Een bron van rust en stilte. Maar ook van ondernemerschap. In de brouwerij van de Koningshoeven wordt het La Trappe bier gebrouwen.. 

Lees meer >
 
 
 
 

Innovatie Water in Industrie Brabant

Waterschap en VIW geven vraag en aanbod naar biomassa handen en voeten. In augustus 2012 hebben de Noord-Brabantse Waterschapsbond en VIW (Vereniging Industriewater)  gezamenlijk een intentieverklaring getekend om ‘Innovatie Water en Industrie Brabant (IWIB)’ te versnellen. De leden van de VIW (18 bedrijven) geven aan dat ze tot innovaties willen komen door kennisdelen, inspireren en samenwerken. 

Lees meer >
 
 
 
   
 

 

 

> Aanmelden
> Afmelden

> www.dommel.nl

   
 
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: